3 Ocak 2011 Pazartesi

Yeni Yıl Mesajı ^^


*Eğer yeni yılda tombala oynamamışsanız

*İçki içmemişseniz

*Çeşit çeşit cips alıp,zengin mezelerle televizyon izlememişseniz

*Siktirik dizilerin yılbaşı özel diye salak salak şarkıcılara dizi içinde şarkı söylettiği dizilerden izlememişseniz

*Cep telefonunuza bir kaçtane yılbaşı mesajı gelmemişsse

*Dansöz e bakmamışssanız

*Aileyle fotoğraf çekilmemişsseniz

*o akşam her zaman yemek yenilen masada değilde, misafir geldiğinde açılan özel masada yemek yememişseniz..

*Birbirinize hediye almamışsanız

*sürekli o ''jingle bells'' şarkısını duymuyorsanız

Muhtemelen yeni yıla girmiyorsunuz..yada şu yeni yılı hristiyan adeti sanıpda kutlamayan yobazlardan birisiniz...Ne olursa olsun :))

MUTLU YILLAR

4 yorum:

  1. yobazlık nedir biliyor musun yılbaşından bir gün sonra anahaberleri izlerken aslında aynaya baktığımızın farkında bile olmadan gerzekçe izlemek,milletin dini günü olmasına rağmen onu en pis , en görgüsüz halde bayram seyran görmemiş insanlar gibi yaşamaktır...!

    YanıtlaSil
  2. Noel dini bayramdır..Yılbaşı değildir..AA bu arada keşke yurt dışındakiler gibi hakkını vererek kutlasak...Tabi bahsettiğin taciz olayları,taşkınlıklar vs vs..gibiyse kesinlikle haklısın..Herkes adabını bilmeli

    YanıtlaSil
  3. Biz kutlamamızı dini bayram altında değil yeni bir yıla girişin, bizim için sadece bir takvim olayı olan bu gecenin güzelliğiyle kutlamalıyız.. yoksaa herkesin Dini bayramı var herkes kendininkini kutlasın dimi ama.. ne Yapalım yani bizim bayramlarımız bu kadar süslü,çam ağaçlı içkili müzikli geçmiyo diye "dur..! bir de onların dini bayramını deneyelim nasıl kulanıyormuş mu diyelim." tabi ki o gece ben de sevdiklerimle toplandım evimizde yemekler yedik hoşça vakit geçirdik. ama bunları sadece yeni bir yıla daha çıkabildik die yapptık..yapmayanlara da sonsuz saygım var çoğuna yeni bir gelemiyor çünkü malesef..

    YanıtlaSil
  4. içkili-müzikli-çam ağaçlı ve süslü daha eğlenceli bence..Şahsen ben arkadaşlarımla Cadılar Bayramınıda kutlarım..İnsanlar eğleniyor bence senede bir günü çok görmemek lazım

    YanıtlaSil