25 Kasım 2011 Cuma

Vize savaşları..geri döndüm!


Ahh sevgili beni unutan takipçilerim neler oldu bir bilseniz? bir kere üniversiteyi kazandım. şimdi istanbuldan uzakta küçük ama oldukça modern bir şehir olan ıspartadayım..büyük bir üniversitem..yakın dostlarım var..
ve vizelerim

son 3 tane kala bütün vizelerimin ortalama seviyede geçtiğini söyleyebilirim..bakın yandaki üniversitemin kütüphanesi..

üniversitenin liseden farklı olacagını biliyordum ama bu kadar değişik olacagını bilmiyordum..kendi evimde tek başına kalmanında getirdiği şeyler var şimdi..

öncelikle; evin temizliği harbi zor birşeymiş..ulan 2 günde nerden çıktıgı belli olmayan kıl yumakları türüyor.. evin içi vahşi batıya döndü yemin ediyorum.. ayrıca yemek artıkları kuruyunca fena oluyormuş ben bunu öğrendim, çıkmıyor abi..ne pril ne ciff hiçbirşey fayda etmiyor.. kurumuş ketçap veya sucuk yağı iğrenç iğrenç..bu durum bende yedikten sonra yıkama alışkanlığını getirdi.. çamaşır yıkamakda oldukça sıkıcı birşey.. İstanbuldaki bütün kıyafetlerimi getirdim sayılır . bi giydiğini bi daha giymeyen ve çabuk terleyen iri oldugumdan haliyle çamaşırda çıkıyor..temizlik olayları böyle işte..

arkadaş ortamımda oldukça genişlerdi..bir kere sınıfımızda yurdumun her yerinden farklı insanlar var doğulusundan batılısına.. benim grubum ise 5 kişiden oluşuyor kendimize AVRUPA BİRLİĞİ diyoruz .. aslında sınıf 3 gruba ayrılmış gibi ARKASIRA ERKEKLERİ - ORTA SIRADAKİ KIZLAR - ÖNSIRADAKİLER (Avrupa birliği) ... (( gördüğümüz 10 dersten 6 sı siyaset olunca böyle oluyor )) henüz kimseyle çatışma olmadı ama soğuk savaştayız..yani rekabet çok .. mesela vize döneminden önce not tutma yarışı vardı.. vize öncesi haftası hergün kütüphanede not tuttuk biz..(bir iki ders hariç işe yaramadı ama) ..vize dönemi yani bulundugumuz şu arada ise kim en yüksek not alıcak yarışı var.. iktisattan geçtim ben. bi o açıklandı geri kalanlar muamma..kendim için konuşursam muhasebeden korkuyorum..neyse kısmet artık.. artık buralardayım gençler..takipde kalın twitterdan, burayıda unutmayın

https://twitter.com/#!/SiyahKarga_

2 yorum:

  1. çok tanıdık geldi bana bu yazdıkların :) aynı şeyleri yaşıyorum ben de. tek farkla ama. sen istdan küçük bi şehre gitmişsin bense küçük bi şehirden istla geldim.. buraya alışmak gerçekten büyük mesele olmuştu..

    YanıtlaSil
  2. üniversitede genel olarak aynı şeyler yaşanır. :) güzel şeyler bunlar :)

    YanıtlaSil